November ønsker

Fashion

Det er vel ikke en hemmelighed, at når man går så meget op i tøj, som jeg gør, og så mange andre også gør (I kan forhåbentlig relatere), så er der altid noget nyt man ønsker sig - noget mere end andet.
Tit så er det alt det der ligger i den dyre ende, og virker helt umuligt og langt væk fra et meget indskærpet budget, som man har, som en "normal" 20-årig.
Dog vil jeg mene nogle af de ønsker jeg har faktisk ligger indenfor rimelighedens grænse, men jeg har på det sidste brugt lidt rigeligt med penge. I kender det måske, pludseligt er de på magisk vis bare forsvundet fra din konto.

Der er i hvert fald ting jeg savler over. Det er i øjeblikket en lækker læderjakke. Jeg ejer i forvejen to, men har på det sidste haft et godt øje til denne flaskegrønne udgave fra Ganni. Ellers vil jeg hjertens gerne eje disse loafers fra Notabene - så smukke!
Derudover har jeg et godt øje til solbrillerne fra Celine, som jeg egentlig har haft i meget lang tid samt t-shirten fra Ganni, som jeg bare synes er så fed.

1. Ganni: Jakke// 2. Ganni: T-shirt // 3. Celine: Solbriller // Notabene: Loafers

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229