HVORDAN NYDER DU DEN DANSKE SOMMER?

Personal

Okay, man må sige at man har lov til at være heldig. Den ene sommer, jeg skal tilbringe i DK, er fyldt op med sol, i hvert fald ind til videre, og på nuværende tidspunkt ligner det jo, at det ingen ende har.

Vi har overtaget vores nye lejlighed, og derfor skal det meste af vores sommer gå med at renovere den, blandt andet skal der laves nyt køkken. Dermed er jeg i DK hele sommeren, hvilket virkelig er uvant for mig. MEN selvom vi skal renovere lejlighed, skal vi selvfølgelig også nyde den danske sommer, og det har jeg virkelig tænkt over hvordan man gør bedst. Jeg har remset lidt punkter op, måske I har flere gode foreslag? Jeg tager imod dem med kyshånd!

Strandture. De danske strande kan virkelig noget, især ved vesterhavet, som vi har planer om at vi skal forbi på lørdag.

Spise massevis af is. Sommertid er lig med istid og jeg skal selvfølgelig, ligesom alle andre, nyde bunkevis af is.

Høre en masse god musik. Jeg har jo allerede været på Northside, hvor der virkelig var meget god musik, men meget gerne mere af det!

København. Jeg skal selvfølgelig forbi min yndlingsby i løbet af sommeren. Faktisk savner jeg virkelig København, og har været ærgerlig over ikke at have nydt byen endnu i det gode vejr. Det skal jeg nå!

Cykelture. Ud i det blå på en cykel, evt. med en picnickurv. Jeg elsker virkelig picnic, det er altid hyggeligt.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229