Århusiansk mad

Food, Home

Som ny beboer i Århus, tænker jeg, det er på sin plads, at jeg får testet de århusianske spisesteder (Jeg følger op, når jeg støder ind i nye lækre steder), men ind til videre har jeg 2 anbefalinger:


Street food Marked:

Der er i Århus åbnet et street food marked, ja, et look-a-like Papirøen. Det fede ved et Street Food marked er jo, at man har mulighed for at prøve en masse forskellige retter, fordi de er så små - så jeg er stor fan.
I den århusianske udgave er der i hvert fald også alt hvad hjertet begærer, lige fra mexikansk til kinesisk til en lækker burger eller en god pandekage osv osv - der er lidt for en hver smag.
Street Food marked ligger i DSBs gamle garager på Rutebilstationen, og der er så god stemning. Man sidder tæt op ad hinanden på bænke og kommer dermed hinanden ved. Der er et stort solidt skilt plantet på garagen, så det er nemt at finde. Så hermed en varm varm anbefaling til at tage en god veninde, ven, bror, søster etc. i hånden og få nye smagsoplevelser.

Ny Banegårdsgade 46, 8000 Århus


The Burger Shack:

Har du et indskærpet budget, som jeg, så er The Burger Shack stedet, man kommer. Du får en lækker menu for blot 85 kr (Cheese Menu) - og så er du mæt! Burgeren måtte godt være mere snasket (hvis det stod til mig), men bøffen er god og ligeså er bollen. Særligt pomfritterne var klart et hit, godt krydret og endda toppet med ost, mmmh. 

Stemningen er god i den lille amerikanskinspireret café, der er run på og det er populært, men personalet kan godt følge med. Vi sad udenfor og det var super hyggeligt, da cafeen ligger på Frederiksagde - en hyggelig gade i det indre Århus.

SÅ er du en burger-elsker, som jeg, er The Burger Shack meget anbefalingsværdigt.

Frederiksgade 39, 8000 Århus

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229